Фолија запечатување машина

www.bottle-filling-machines.com специјализирана за производство, снабдување и извоз Фолија запечатување машина, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Индукција sealer
  Индукција sealer
  Пријава Индукција капа запечатување не е- контакт греење процес кој остварува херметичност на едно шише со капа која вклучува топлина- запечатува фолија лагер. Во повеќето апликации, packagers купување фолија наредени капи од капа снабдувач. На капа снабдувач обично ќе им препорачаат на најефикасен
  капа / лагер комбинација за вашиот производ да обезбеди подесувате докази, зачувување на свежината и да се спречи истекување.

  Кога капа / лагер е ставен на шишето и шишето поминува под индуктор која емитира различни електро- магнетно поле. Како шише поминува под индуктор, на проводен алуминиумска фолија лагер почнува да се загрева до саканата температура. Содржината на шише не е примен од страна на електро- магнетно поле, но печатот филм фолија лагер се загрева и спроведен врз усните на шише од индуктор. Кога ладење, печат филм создава врска со шишето што резултира со запечатен производ.

  Пријава за не- метал материјал стакло контејнери или пластични шишиња, како што се ABS, HDPE, ПЕНП, ПЕТ, PP, PS, PVC и др Особено применлива за храна, безалкохолни пијалаци, пијалаци, фармацевтската и хемиската индустрија.

  Карактеристики1. Запечатување на процесот е брз и ефикасен. Дури и таму е малку влага, мрсна нечистотија или прав нечистотијата на отворањето на шишето, тоа исто така може да ја запечати отворање ефективно.
  2. Тоа е безбедно во употреба. Опрема е натоварен со заштита поставувања за повеќе од електрични проток, преку електрични притисок, преоптоварување излез. фреквенција паѓа во 25- 50 kHz и е безопасен за човечкото тело.
  4. Едноставен и лесен за употреба. Сите функции се јасно означени на екранот одбор, а тоа е корисна за да работат.
  5. Модуларен компонента дизајн минимизира потребата од одржување.
  6. Лесно прилагодување со едноставно копче подесување или различна големина на производот.
  7. На IGBT / MOS- FET модул обезбедува висока ефикасност, намалување на потрошувачката на енергија и долг живот.
  8. Погоден надворешниот дијаметар на пластични, винтови капа: 20mm~ 120 милиметри.
  9. Висина на запечатување серпентина е прилагодлива, флексибилни за повеќето од шише висина.

  Спецификации компактно изградени и ефикасно запечатување ефикасноста. Оваа машина е наменета за ниско количество производство и лабораториски апликација.

  Излезна моќност: 500 вати
  Кап Дијаметар: 20- 120 mm
  Генератор Тип: IGBT
  напојување: 110V или 220V, 50 / 60Hz, 1 Фаза
 • Индукција капа sealer
  Индукција капа sealer
  Пријава
  Индукција капа запечатување не е- контакт греење процес кој остварува херметичност на едно шише со капа која вклучува топлина- запечатува фолија лагер. Во повеќето апликации, packagers купување фолија наредени капи од капа снабдувач. На капа снабдувач обично ќе им препорачаат на најефикасен капа / лагер комбинација за вашиот производ да обезбеди подесувате докази, зачувување на свежината и да се спречи истекување.

  Кога капа / лагер е ставен на шишето и шишето поминува под индуктор која емитира различни електро- магнетно поле. Како шише поминува под индуктор, на проводен алуминиумска фолија лагер почнува да се загрева до саканата температура. Содржината на шишето не е примен од страна на електро- магнетно поле, но печатот филм фолија лагер се загрева и спроведен врз усните на шише од индуктор. Кога ладење, печат филм создава врска со шишето резултира во запечатен производ.

  Пријава за не- метал материјал стакло контејнери или пластични шишиња, како што се ABS, HDPE, ПЕНП, ПЕТ, PP, PS, PVC и др Особено применлива за храна, безалкохолни пијалаци, пијалаци, фармацевтската и хемиската индустрија.

  Карактеристики
  1. Запечатување на процесот е брз и ефикасен. Дури и таму е малку влага, мрсна нечистотија или прав нечистотијата на отворањето на шишето, тоа исто така може да ја запечати отворање ефективно.
  2. Алуминиумска фолија автоматско откривање објект ќе испрати предупредување автоматски секогаш кога ќе се детектира дека не постои алуминиумска фолија во шише капаче да се спречи незапечатени производи тече производствена линија.
  3. Тоа е безбедно во употреба. Опрема е натоварен со заштита поставувања за повеќе од електрични проток, преку електрични притисок, преоптоварување излез. фреквенција паѓа во 25- 50 kHz и е безопасен за човечкото тело.
  4. Едноставен и лесен за употреба. Сите функции се јасно означени на екранот одбор, а тоа е корисна за да работат.
  5. Модуларен компонента дизајн минимизира потребата од одржување.
  6. Лесно прилагодување со едноставно копче подесување или различна големина на производот.
  7. На IGBT / MOS- FET модул обезбедува висока ефикасност, намалување на потрошувачката на енергија и долг живот.
  8. Погоден надворешниот дијаметар на пластични, винтови капа: 20mm~ 120 милиметри.
  9. Висина на запечатување серпентина е прилагодлива, флексибилни за повеќето од шише висина.

  Спецификации
  Снабдување со електрична енергија и плафонски серпентина е монтиран на преносни количка за лесно мобилност од линија до линија.

  Излезна моќност: 2000 вати
  Кап Дијаметар: A: 20- 60 mm; B: 20- 120 mm
  Генератор Тип: IGBT / MOS- FET
  Моќ извор: 220V, 50/ 60Hz, 1 Фаза
 • Индукција капа запечатување
  Индукција капа запечатување
  Пријава Индукција ЗЗП запечатување машина СИСТЕМИ:
  Индукција капа запечатување не е- контакт греење процес кој остварува херметичност на едно шише со капа која вклучува топлина- запечатува фолија лагер. Во повеќето апликации , packagers купување фолија наредени капи од капа снабдувач. На капа снабдувач обично ќе им препорачаат на најефикасен капа / лагер комбинација за вашиот производ да обезбеди подесувате докази, зачувување на свежината и да се спречи истекување.

  Кога капа / лагер е ставен на шишето и шишето поминува под индуктор која емитира различни електро- магнетно поле. Како шише поминува под индуктор, на проводен алуминиумска фолија лагер почнува да се загрева до саканата температура. Содржината на шишето не е примен од страна на електро- магнетно поле, но печатот филм фолија лагер се загрева и спроведен врз усните на шише од индуктор. Кога ладење, печат филм создава обврзници со шише резултира во запечатен производ.

  Пријава за не- метал материјал стакло контејнери или пластични шишиња, како што се ABS, HDPE, ПЕНП, ПЕТ, PP, PS, PVC и др Особено применлива за храна, безалкохолни пијалаци, пијалаци, фармацевтската и хемиската индустрија.

  Карактеристики 1. Запечатување на процесот е брз и ефикасен. Дури и таму е малку влага, мрсна нечистотија или прав нечистотијата на отворањето на шишето, тоа исто така може да ја запечати отворање ефективно.
  2. Алуминиумска фолија автоматско откривање објект ќе испрати предупредување автоматски секогаш кога ќе се детектира дека не постои алуминиумска фолија во шише капаче да се спречи незапечатени производи тече производствена линија.
  3. Тоа е безбедно во употреба. Опрема е натоварен со заштита поставувања за повеќе од електрични проток, преку електрични притисок, преоптоварување излез. фреквенција паѓа во 25- 50 kHz и е безопасен за човечкото тело.
  4. Едноставен и лесен за употреба. Сите функции се јасно означени на екранот одбор, а тоа е корисна за да работат.
  5. Модуларен компонента дизајн минимизира потребата од одржување.
  6. Лесно прилагодување со едноставно копче подесување или различна големина на производот.
  7. На IGBT / MOS- FET модул обезбедува висока ефикасност, намалување на потрошувачката на енергија и долг живот.
  8. Погоден надворешниот дијаметар на пластични, винтови капа: 20mm~ 120 милиметри.
  9. Висина на запечатување серпентина е прилагодлива, флексибилни за повеќето од шише висина.

  Спецификации Снабдувањето со електрична енергија и плафонски серпентина е монтиран на дополнителни 1.5метри долга транспортер со вртливата тркалца што го прави целосно самостојна систем. Трајни подвижни главната конструкција е изграден од нерѓосувачки челик со прилагодливи подвижни шини за различни шише големини.

  Излезна моќност: 2000 вати
  Кап Дијаметар: A: 20- 60 mm; B: 20- 120 mm
  Генератор Тип: IGBT / MOS- FET
  извор на енергија: 220V, 50/ 60Hz, 1 Фаза
 • Индукција капа sealer
  Индукција капа sealer
  Пријава Индукција ЗЗП запечатување машина СИСТЕМИ:
  Индукција капа запечатување не е- контакт греење процес кој остварува херметичност на едно шише со капа која вклучува топлина- запечатува фолија лагер. Во повеќето апликации , packagers купување фолија наредени капи од капа снабдувач. Капа снабдувач обично ќе им препорачаат на најефикасен капа / лагер комбинација за вашиот производ да обезбеди подесувате докази, зачувување на свежината и да се спречи истекување.

  Кога капа / лагер е ставен на шишето и шишето поминува под индуктор која емитира различни електро- магнетно поле. Како шише поминува под индуктор, на проводен алуминиумска фолија лагер почнува да се загрева до саканата температура. Содржината на шишето не е примен од страна на електро- магнетно поле, но печатот филм фолија лагер се загрева и спроведен врз усните на шише од индуктор. Кога ладење, печат филм создава врска со шишето резултира во запечатен производ.

  Примена за не- метал материјал стакло контејнери или пластични шишиња, како што се ABS, HDPE, ПЕНП, ПЕТ, PP, PS, PVC и др Особено применлива за храна, безалкохолни пијалаци, пијалаци, фармацевтската и хемиската индустрија.

  Карактеристики 1. Запечатување на процесот е брз и ефикасен. Дури и таму е малку влага, мрсна нечистотија или прав нечистотијата на отворањето на шишето, тоа исто така може да ја запечати отворање ефективно.
  2. Алуминиумска фолија автоматско откривање објект ќе испрати предупредување автоматски секогаш кога ќе се детектира дека не постои алуминиумска фолија во шише капаче да се спречи незапечатени производи тече производствена линија.
  3. Тоа е безбедно во употреба. Опрема е натоварен со заштита поставувања за повеќе од електрични проток, преку електрични притисок, преоптоварување излез. фреквенција паѓа во 25- 50 kHz и е безопасен за човечкото тело.
  4. Едноставен и лесен за употреба. Сите функции се јасно означени на екранот одбор, а тоа е корисна за да работат.
  5. Модуларен компонента дизајн минимизира потребата од одржување.
  6. Лесно прилагодување со едноставно копче подесување или различна големина на производот.
  7. На IGBT / MOS- FET модул обезбедува висока ефикасност, намалување на потрошувачката на енергија и долг живот.
  8. Погоден надворешниот дијаметар на пластични, винтови капа: 20mm~ 120 милиметри.
  9. Висина на запечатување серпентина е прилагодлива, флексибилни за повеќето од шише висина.

  СпецификацииСнабдување со електрична енергија и плафонски серпентина е монтиран на преносни количка за лесно мобилност од линија до линија.

  Излезна моќност: 3000 вати
  Кап Дијаметар: A: 20- 60 mm; B: 20- 120 mm
  Генератор Тип: IGBT / MOS- FET
  извор на енергија: 220V, 50/ 60Hz, 1 Фаза
 • Индукција капа запечатување машина
  Индукција капа запечатување машина
  Пријава Индукција ЗЗП запечатување машина СИСТЕМИ:
  Индукција капа запечатување не е- контакт греење процес кој остварува херметичност на едно шише со капа која вклучува топлина- запечатува фолија лагер. Во повеќето апликации, packagers купување фолија наредени капи од капа снабдувач. На капа снабдувач обично ќе им препорачаат на најефикасен капа / лагер комбинација за вашиот производ да обезбеди подесувате докази, зачувување на свежината и да се спречи истекување.

  Кога капа / лагер е ставен на шишето и шишето поминува под индуктор која емитира различни електро- магнетно поле. Како шише поминува под индуктор, на проводен алуминиумска фолија лагер почнува да се загрева до саканата температура. Содржината на шишето не е примен од страна на електро- магнетно поле, но печатот филм фолија лагер се загрева и спроведен врз усните на шише од индуктор. Кога ладење, печат филм создава врска со шишето резултира во запечатен производ.

  Пријава за не- метал материјал стакло контејнери или пластични шишиња, како што се ABS, HDPE, ПЕНП, ПЕТ, PP, PS, PVC итн Особено применлива за храна, безалкохолни пијалаци, пијалаци, фармацевтската и хемиската индустрија.


  Карактеристики 1. Запечатување на процесот е брз и ефикасен. Дури и таму е малку влага, мрсна нечистотија или прав нечистотијата на отворањето на шишето, тоа исто така може да ја запечати отворање ефективно.
  2. Алуминиумска фолија автоматско откривање објект ќе испрати предупредување автоматски секогаш кога ќе се детектира дека не постои алуминиумска фолија во шише капаче да се спречи незапечатени производи тече производствена линија.
  3. Тоа е безбедно во употреба. Опрема е натоварен со заштита поставувања за повеќе од електрични проток, преку електрични притисок, преоптоварување излез. фреквенција паѓа во 25- 50 kHz и е безопасен за човечкото тело.
  4. Едноставен и лесен за употреба. Сите функции се јасно означени на екранот одбор, а тоа е корисна за да работат.
  5. Модуларен компонента дизајн минимизира потребата од одржување.
  6. Лесно прилагодување со едноставно копче подесување или различна големина на производот.
  7. На IGBT / MOS- FET модул обезбедува висока ефикасност, намалување на потрошувачката на енергија и долг живот.
  8. Погоден надворешниот дијаметар на пластични, винтови капа: 20mm~ 120 милиметри.
  9. Висина на запечатување серпентина е прилагодлива, флексибилни за повеќето од шише висина.

  Спецификации Снабдувањето со електрична енергија и плафонски серпентина е монтиран на дополнителни 1.5метри долга транспортер со вртливата тркалца што го прави целосно самостојна систем. Трајни подвижни главната конструкција е изграден од нерѓосувачки челик со прилагодливи подвижни шини за различни шише големини.

  Излезна моќност: 3000 вати
  Кап Дијаметар: A: 20- 60 mm; B: 20- 120 mm
  Генератор Тип: IGBT / MOS- FET
  извор на енергија: 220V, 50/ 60Hz, 1 Фаза
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Фолија запечатување машина

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Ние сме една од водечките производители и добавувачи на широк спектар на Фолија запечатување машина. Овие машини се многу ефикасен, долготраен, ниски моќ одземаат и здрав. Голема мера се користи од страна на клиентите во прехранбената индустрија, овие машини даваат повисоки излез на нашите клиенти низ целиот свет. Овие машини се произведени во согласност со меѓународните стандарди со користење квалитет одобрени компоненти. Соодветно тестиран од страна на нашите квалитетни аналитичари, овие машини се во согласност со дефинираните стандардите за индустријата. Ова е многу брз и ефикасен. Тоа може да бидат обезбедени со детектори уред во случај на фолија во капа недостасува машина ќе го одбие шише автоматски. Овие машини се лесни за ракување и ниско на одржување.
Ние нудиме широко се користи Фолија запечатување машина има издржлив и здрав конструкција. Познати по нивната висока ефикасност, овие машини се долготрајни, трошат помалку енергија и да даде подобри перформанси од нивните колеги. Признание за здрав конструкција, овие машини се прецизни во работењето и моќ ефикасен. Тие се во голема побарувачка од целиот свет благодарение на нивните повисоки излез дава способност. Тие се произведени со користење на најдобрите одделение суровини и на тој начин се многу отпорни на корозија и абење и солза. Машините се солиден и рентабилно. Тоа е карактеристики со голема брзина, фирмата се почитуваат и низок шум. Понатаму нашата палета на машини наоѓа широка примена во различни индустрии за пакување материјал. Достапни во различни спецификации, тие исто така може да биде обичај прави како на клиентите? специфични барања.
Italian, Italiano