Обележување Машинско

www.bottle-filling-machines.com специјализирана за производство, снабдување и извоз Обележување Машинско, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Автоматско означување машина
  Автоматско означување машина
  Пријава Оваа машина е дизајнирана за двојни страна етикетирање на рамна и овална форма шишиња и контејнери. Тоа може да се приклучи со производствена линија или управувани одделно.

  Карактеристики 1. Mitsubishi Саладин комбинација со Proface човечки / машина LCD екран на допир контролер.
  2. Јапонија направено 5- фаза повлекува мотор и возач.
  3. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  4. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина за да се обезбеди квалитетот етикетирање.
  5. 50 Јов меморија за лесно повлекување.
  6. Транспортни управувано од променлива брзина на AC мотор.
  7. Менувач
  8. Едноставни прилагодувања со комбинација движење дизајн на две етикетирање глави со лесен пристап.
  9. Придвижуван избрише- надолу ролки.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. "Притиснете & притиснете" опционални прилогот се користи за да се обезбеди непречено етикетирање без брчки или меурчиња.
  3. Заострените производи можат да ги искористат предностите на "етикетирање предводи агол прилагодување" до 15 степен за потврдување на производот форма.
  4. Производ одвојување завртка за висока брзина на етикетирање.
  5. Транспарентна етикета сензорот.
  6. Серво мотор за висока брзина на етикетирање.
 • Заврши околу етикетирањето машина
  Заврши околу етикетирањето машина
  Пријава Полу- авто заврши- околу Labeler е наменета за делумна / целосно заврши- околу етикетирањето на круг контејнери. Достапен за примени една или две етикети во време на шишето.

  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Јапонија Саладин комбинираат со Proface човечки / машина LCD екран на допир контролер.
  3. Јапонија прецизност 5- pase stepper моторни возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Кога топла фолија печатач лента снема, оваа Labeler ќе престане и да се обезбеди "грешка" порака.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Транспарентна етикета сензорот.
 • Заврши околу Labeler
  Заврши околу Labeler
  Пријава Машината е наменета за пренесување- околу етикетирањето на цилиндрични шишиња и контејнери. Тоа може да се приклучи со една линија или работат поединечно.

  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Јапонија Саладин комбинираат со Proface човечки / машина LCD екран на допир контрола.
  3. Јапонија прецизност 5- фаза повлекува мотор и возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина за да се обезбеди квалитетот етикетирање.
  6. Кога топла фолија печатач лента снема, thie Labeler ќе престане и да се обезбеди "грешка" порака.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Производ хранење возврат маса (со дијаметар од 650 / 1000 мм.)
  3. Производ одвојување завртка за висока брзина на етикетирање.
  4. Транспарентна етикета сензорот.
 • Шише означување машина
  Шише означување машина
  Пријава Позиционирање заврши- околу Labeler е наменета за делумна / целосно заврши- околу етикетирањето на круг контејнери. Достапни за позиционирање етикетирање за круг шишиња со рачката. На располагање на примени една или две етикети во време на шишето.

  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Јапонија Саладин комбинираат со Proface човечки / машина LCD екран на допир контролер.
  3. Јапонија прецизност 5- фаза повлекува мотор и возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина за да се обезбеди квалитетот етикетирање.
  6. Кога топла фолија печатач лента снема, оваа Labeler ќе престане да и обезбеди на "грешка" порака.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Производ хранење возврат маса (со дијаметар од 650 / 1000 мм)
  3. Транспарентна етикета сензорот.
 • Етикетирање опрема
  Етикетирање опрема
  Пријава Полу- Авто tamp Labeler е дизајниран за топ означување на мали нерегуларни shap предмети.

  Карактеристики 1. Јапонија Саладин комбинација со Proface човечки / машина екран на допир контролер.
  2. Јапонија прецизност 5- фаза stepper моторни и возач.
  3. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  4. Етикетирање главата е прилагодлив за левата- право, висока- ниски
  позиции.
  5. Потрошувачка на воздух: 2.3 CFM на 50 psi (80.000 см2 / мин.)

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Транспарентна етикета сензорот.
 • Хоризонтални означување машина
  Хоризонтални означување машина
  Пријава Хоризонтална заврши- околу Labeler е дизајниран за не- стои цилиндрични садови или производи кои не се вертикално стабилна вклучувајќи ампули ампули, креони, цевка, усна мелем контејнери, мали батерии итн

  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Саладин комбинираат со Proface човечки / машина екран на допир контролер.
  3. Јапонија прецизност 5- фаза повлекува мотор и возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина се обезбеди квалитет етикетирање.
  6. 50 работни set- up може да биде складирано во меморија за лесно повлекување.
  7. Кога топло печатач лента снема, оваа Labeler ќе престане и да се обезбеди и "грешка" порака.
  8. Етикетирање брзина: 150- 250 контејнери / предмети со топла фолија печатач. Обележување брзина варира врз основа на производот и етикета големина. Крај брзина се дефинира од страна на производ тестирање.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум кодирање.
  2. Транспарентна етикета сензорот.
  3. Прилагодено вчитување случај да бидат дизајнирани за секој производ големина.
 • Топ Labeler
  Топ Labeler
  Пријава Оваа машина е дизајнирана за врвот етикетирање на рамни производи. Тоа може да се приклучи со производствена линија или работат поединечно.

  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Јапонија Саладин комбинираат со Proface човечки / машина LCD екран на допир контролер.
  3. Јапонија прецизност 5- фаза stepper моторни и возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина за да се обезбеди квалитетот етикетирање.
  6. Придвижуван избрише- надолу ролки.
  7. Кога топла фолија печатач лента снема, оваа Labeler ќе престане и да се обезбеди "грешка" порака.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Транспарентна етикета сензорот.
 • Етикетир машина машина
  Етикетир машина машина
  Пријава Топ & дното Labeler е наменета за горниот и долниот етикетирање на рамни производи. Тоа може да се приклучи со производствена линија или управувани одделно.
  Карактеристики 1. Машина ги задоволува сегашните GMP стандарди.
  2. Јапонија Саладин комбинираат со Proface човечки / машина LCD екран на допир контролер.
  3. Јапонија прецизност 5- фаза повлекува мотор и возач.
  4. Рамка од нерѓосувачки челик конструкција е стандард.
  5. Етикетирање брзина е автоматски синхронизиран со транспортер брзина за да се обезбеди квалитетот етикетирање.
  6. 50 работни set- up може да биде складирано во меморија за лесно повлекување.
  7. Придвижуван wrip- надолу ролки.
  8. Кога топла фолија печатач лента снема, оваа Labeler ќе престане и да се обезбеди "грешка" порака.

  Опции 1. Топла фолија печатач за датум- кодирање.
  2. Транспарентна етикета сензорот.
  3. Автоматскиот внесувач за кафе, чај кеси или мали картонски кутии.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Обележување Машинско

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Нашата компанија има постигнато голема експертиза во областа на производството и извозот на широк асортиман на Обележување Машинско. Тие се користат за различни Обележување апликации на неколку производи. Ние користиме високо квалитетни суровини за производствениот процес и бидете сигурни дека овие Обележување машини се ослободени од каков дефект да се обезбеди оптимална задоволство на нашите клиенти, се шири низ целиот свет. Ние обезбедуваме нашата палета е произведен користејќи високо квалитетен јаглероден челик и легури. Како нашиот производ е специјално дизајниран со напредни механизам не постои потреба од менување на делови. Овој уникатно дизајниран машина е развиена од страна на нас силно за непречено функционирање во долги циклуси. Опсегот е енергетски ефикасен, разумни цени, издржлив и ефективни.
Глобално познато како практично одржување слободни машини, нашите автоматски хоризонтални Обележување Машинско е развиен со користење најдобар квалитет на материјалот заедно со иновативна технологија. Нашите стручни професионалци прецизност инженер нив, како на индустријата сет упатства, за да се обезбеди добри перформанси. Етикетирање машини понудени од наша страна се погодни за многу различни шише етикетирање, каде во текот на означување; шишето автоматски ротира за да се овозможи етикетирање уред да изврши притисок за етикетирање. Садот се одржува врвот и на дното на рингишпил за време на етикетата спроведувањето на процесот. Етикетирање е контролирана од страна на континуирано / автоматски исправување систем. Овие машини работи глатко без никакви дефекти за сигурно работење. Ние, исто така се олесни етикетирање машина во обичај прави дизајни за да одговараат на специфични барања. Ние обезбедуваме комплетна сатисфакција низ нашите бизнис на нашите вредни клиенти.
Italian, Italiano